Sony, producătorul care te-a obișnuit cu o mulțime de gadgeturi din cele mai diverse domenii, surprinde la CES 2020 cu o mașină electrică.

CES 2020 a debutat recent, iar din Las Vegas vina una dintre cele mai interesante știri de până acum. Sony a reușit să uimească întreaga audiență participantă la eveniment și nu numai, lansând o mașină. Sedanul electric, vehicul concept, aduce laolaltă o mulțime dintre tehnologiile de vârf ale conglomeratului japonez, de la produse de entertainment la senzori și camere video.

Sony Vision-S are, de fapt, 33 de senzori la interior și exterior, mai multe ecrane wide, audio 360 și conectivitate continuă. Unele dintre componente sunt furnizate de către BlackBerry și Bosch. De asemenea, mașina este propulsată de un nou tip de platformă pentru vehicule electrice, care ar fi produsă de către Magna.

Mașina te duce, pe alocuri, cu gândul către un Porsche, mai ales dacă te uiți la faruri. Din profil, mașina aduce cu un Lucid Motors Air. Interiorul mașinii e chiar mai interesant decât exteriorul, oferind un ecran care se desfășoară cam pe toată lungimea bordului. De asemenea, pentru pasagerii de pe locurile din spate, există ecrane suplimentare în tetierele scaunelor din față.

”Acest prototip întruchipează contribuția noastră la viitorul mobilității”, a declarat Kenichiro Yoshida, CEO-ul Sony, în timpul evenimentului de dezvăluire a automobilului.

Compania a dezvăluit automobilul la finalul conferinței de presă din cadrul CES 2020, unde a dezvăluit și noul logo pentru PlayStation 5. Dacă tot a venit vorba de acesta, logoul este identic cu cel pentru PS4, doar că, în mod evident, schimbăm cifra și avem un 5.

Mașina a fost prezentată succint, șeful Sony vorbind doar câteva minute despre aceasta, înainte de a încheia conferința. Astfel, rămân o mulțime de întrebări fără răspuns, însă probabil în viitorul (nu foarte apropiat) vom afla ceva mai multe detalii despre automobilul pe care Sony l-ar putea aduce pe piață la un moment dat.