Sezonul 2 din Altered Carbon are, după îndelungi așteptări, o dată oficială de lansare și nu mai ai mult de așteptat.

A trecut ceva vreme de când am văzut primul sezon din Altered Carbon, însă am rămas cu o impresie mai mult decât pozitivă despre acesta. Dacă mai țin bine minte, am început să urmăresc serialul în urma unei recomandări, iar în scurt timp am trecut prin tot sezonul, pentru că a fost prea bun ca să nu fac binging.

Primul sezon din producția Netflix a fost unul extrem de bun și ne-a adus într-o lume interesantă, căreia nu îi dădeam totuși prea multe speranțe. Nu sunt un foarte mare fan al producțiilor futuriste, însă Altered Carbon a dovedit încă de la primul episod că e altceva. Am urmărit cu mult interes aventurile lui Takeshi Kovacs, încercările acestuia de a-și găsi iubita și firul crimelor pe care acesta îl urmărește, pentru a afla cine sunt făptuitorii.

Din păcate, rolul lui Kovacs nu va mai fi jucat de către Joel Kinnaman, pe care l-am apreciat foarte mult în serial. Actorul principal va fi acum Anthony Mackie. Dacă ți se pare că e o tranziție cam bruscă și cam ciudată, ei bine, universul Altered Carbon face ca o asemenea schimbare să fie foarte naturală.

Procesul prin care aveai posibilitatea de a-ți transfera conștiința și amintirile între diverse corpuri, cu ajutorul unor simple cipuri, face ca schimbarea actorului principal să fie una mai ușor de digerat.

Încă nu avem un trailer pentru noua serie Altered Carbon, dar urmează să îl vedem începând cu 27 februarie, pe Netflix. Poate că, între timp, vom primi și un mic trailer – avem doar un teaser publicat pe Netflix, pe care îl poți urmări mai jos. Desigur, Netflix ne asigură că Takeshi Kovacs este, în continuare, pe urmele iubitei sale, Quellcrist Falconer, pe care a pierdut-o brusc.