Armă Mortală 5 ar putea deveni realitate, chiar dacă au trecut mai bine de două decenii de la ultimul titlu din serie.

Anii ’80 au reușit să aducă pe micile și marile ecrane câteva serii de filme de acțiune destul de interesante, la care te întorci cu plăcere chiar și acum. Avem Mad Max și Die Hard, iar lângă acestea putem adăuga și Lethal Weapon, altă serie de filme pline de acțiune.

Dacă Mad Max a avut parte de o readucere în prim-plan cu un nou actor principal, Die Hard s-a transformat, de-a lungul timpului, alături de Bruce Willis, care a ajuns greu de pensionat. Armă Mortală 5 ar urma să urmeze linia celui de-al doilea film, cu aceiași actori în rolurile principale.

Au trecut 22 de ani de la ultimul film din serie, însă pare că Mel Gibson și Danny Glover s-ar putea întoarce pentru al cincilea film Lethal Weapon.

Actorii principali și regizorul, gata de Armă Mortală 5

Dan Lin, producătorul seriei, a vorbit despre potențialul seriei în timpul unui eveniment recent. Acesta a spus nu doar că Gibson și Glover sunt total de acord să-i interpreteze din nou pe Martin Riggs și Roger Murtaugh, dar și că regizorul original, Richard Donner, este dornic să se alăture proiectului. Ce mai rămâne de pus la punct este scenariul.

Veștile despre un asemenea film au apărut prima dată în 2017. La vremea respectivă se vorbea despre interesul actorilor și al regizorului, în vreme ce Channing Gibson, scenaristul celui de-al patrulea film, și-ar fi manifestat și el interesul de participare.

În lipsa unui nou film, ai putea să arunci o privire și către serialul Armă Mortală. Acesta s-a încheiat, însă, după trei sezoane și nu a avut parte de prezența actorilor din seria de film. Astfel, s-ar putea să nu fie tocmai ceea ce îți dorești să vezi.