Battlefield 5 te trimite să lupți în junglele din Pacific

Battlefield 5 nu aduce conținut nou la intervale regulate, însă atunci când o face, îți dai seama că merită așteptarea.

Battlefield 5 a fost lansat la final de 2018, iar de atunci și până acum, a tot primit update-uri gratuite, numai bune să te țină în priză pentru o bună perioadă de timp. Cel mai nou capitol al jocului este intitulat sugestiv, Into the Jungle, și te duce în junglele din zona Pacificului, unde s-au dat o mulțime de bătălii dificile și sângeroase în cel de-al Doilea Război Mondial.

Elementul central al acestui capitol 6 pentru Battlefield 5 este noua hartă, a Insulelor Solomon. Trailerul pe care îl poți vedea mai sus îți arată câteva dintre noile aspecte ale hărții, unde te vei simți la înghesuială de cele mai multe ori. Desigur, ambele tabere vor putea să profite de noua hartă și mai ales de vegetația deasă pentru a întreține lupte corp la corp, dintre cele mai violente.

Arme diverse și puternice

Și totuși, noul update nu e doar despre lupte cu baioneta. Odată cu noul update primești acces și la minele Shitotsubakurai, un fel de sulițe cu explozibili în vârf, pe care trebuie să le duci personal până la vehiculul pe care vrei să-l arunci în aer.

De asemenea, pe lângă ”mina pe băț”, vei putea să folosești și o mitralieră Type 11, de producție japoneză, o pușcă Model 37, dar și o carabină M2. Dezvoltatorii de la EA DICE îți vor oferi acces și la o variantă a legendarei bazooka M1A1. Între personajele pe care le vei putea debloca se află Misaki Yamashiro, comandatul cu macetă, dar și Steve Fisher și Akira Sakamoto, piloți.

Așadar, dacă ai deja Battlefield 5 și te-ai cam plictisit de ceea ce oferă jocul, nu mai ai mult de așteptat și te vei putea bucura de noul conținut pentru acest FPS.