Când vine vorba de cele mai piratate seriale din 2019, cu siguranță te gândești deja la câteva titluri pe care le vei găsi în acest top.

Pirateria nu va muri prea curând, probabil niciodată, astfel că putem vorbi și despre topuri în materie de filme și seriale descărcate de pe internet. În 2019, liderul la acest capitol este același al ultimilor ani. Game of Thrones, desigur, este cel mai piratat serial din lume, asta după ce și-a asumat acest titlu acum șapte ani.

Cu un sezon final poate nu la fel de bun ca restul serialului, Game of Thrones a rămas, însă, în topul preferințelor piraților. Ultimul sezon a fost extrem de așteptat de către fani, chiar dacă nu s-a și ridicat la nivelul așteptărilor acestora. A fost atât de popular încât unor site-uri de torrente chiar a reușit să le crească traficul, pe fondul apariției fiecărui episod.

Producția HBO va părăsi, însă, topul celor mai piratate seriale și va lăsa loc altor producții, iar lupta pentru primul loc va fi una interesantă. Șanse destul de mari are The Mandalorian, o producție exclusivă Disney. Deși apărut destul de recent, serialul a reușit să ajungă în top 3 al celor mai piratate seriale din 2019.

Chernobyl a reușit, de asemenea, să se facă extrem de popular odată cu lansarea, însă nu va mai apărea în acest top, deoarece vorbim doar despre o mini-serie. The Walking Dead, de asemenea, a scăzut în popularitate la televizor, iar asta s-a reflectat și în rândul popularității la descărcări ilegale.

Topul de mai jos a fost realizat luând în calcul doar aplicația BitTorrent, dar te ajută să-ți faci o idee despre preferințele publicului:

  1. Game of Thrones
  2. Chernobyl
  3. The Mandalorian
  4. The Big Bang Theory
  5. Vikings
  6. The Walking Dead
  7. The Flash
  8. Rick and Morty
  9. Supergirl
  10. Arrow