Indiferent cum te raportezi la Adam Sandler, Netflix a luat decizia de a mai colabora pentru încă patru filme cu acesta.

Adam Sandler e un actor față de care mulți au opinii destul de bine delimitate, fie că sunt pozitive sau negative. Pentru unii, comediile lui sunt destul de tâmpite și lipsite de haz, în timp ce pentru alții sunt niște filme decente, la care poți să râzi pe fondul unor glume simple. Pentru că uneori, cu toții avem nevoie de umor simplu.

Pe Adam Sandler l-am descoperit odată cu Happy Gilmore, film la care mă uit cu plăcere dacă-l prind pe la televizor. Am mai văzut și alte comedii de-ale lui, dar niciuna nu se ridică la nivelul aceleia. The Waterboy, Big Daddy, The Longest Yard sau chiar Billy Madison sunt câteva dintre comediile către care te-ai putea orienta. Am văzut și Click, dar mai impresionat am fost de Reign Over Me, o dramă atipică pentru actor.

Pe de altă parte, stai departe de Jack and Jill, e o pată neagră în filmografia lui Sandler și în cinematografie, în general.

Adam Sandler + Netflix = <3

Dacă nu erai deja la curent cu ce mai face Adam Sandler, poate că vei fi surprins să afli că are un parteneriat destul de fructos cu Netflix.

Compania a adus deja pe platformă șase filme cu Sandler în ultima vreme, iar succesul lor a fost peste așteptări. Astfel, Murder Mystery a fost cel mai văzut film de americani și de canadieni în 2018.

În total, abonații Netflix au petrecut două miliarde de ore uitându-se la filme cu Adam Sandler, începând cu 2015, când pe platformă a ajuns The Ridiculous 6.

Datorită succesului de până acum, înțelegerea dintre Netflix și Adam Sandler merge mai departe. Nu au fost date detalii despre viitoarele filme pe care platforma le va aduce, așa că rămâne de văzut ce ne rezervă viitorul la capitolul comedii ieftine dar (probabil) bune.