Netflix pare că a dat lovitura cu The Witcher, astfel că pregătește nu doar un nou sezon, ci și un anime, pentru pasionații genului.

Știm deja că The Witcher va avea parte de un sezon 2 pe Netflix, după ce primul sezon a fost unul de mare succes. Totuși, compania mizează pe mai mult de atât și a confirmat ceea ce fuseseră doar zvonuri până recent.

Câteva informații apărute pe internet vorbeau despre faptul că Netflix are de gând să creeze un anime bazat pe serial. Acum, compania a și confirmat existența acestuia, care se va numi The Witcher: Nightmare of the Wolf. Acest film animat va fi rodul parteneriatului dintre echipa care a lucrat la serial și studioul de animație care a produs Legend of Korra.

The Witcher: Nightmare of the Wolf ”ne va aduce în fața unei noi primejdii ce amenință Continentul”, spune Netflix în anunțul prin care oficializează existența filmului animat. Totuși, nu există alte detalii despre acțiunea acestuia.

Lauren S. Hissrich și Beau DeMayo lucrează la această animație, alături de Studio Mir. Creatorii Legend of Korra au mai lucrat cu Netflix, pentru Voltron. Anunțul oficial vine la scurt timp după ce Redanian Intelligence a văzut un anunț de pe Writer’ Guild of America pentru animație.

Netflix a anunțat recent că The Witcher ar putea fi cel mai mare debut din istoria serviciului de streaming.

Dacă ți-a plăcut universul imaginat de serial, bazat pe cărțile scrise de Andrzej Sapkowski, atunci poate că îți dorești să afli mai multe despre lumea în care se petrece The Witcher. Ai o mulțime de lucruri de aflat despre acest spațiu și nu totul e neapărat la îndemână. Tocmai de aceea, Netflix îți sare în ajutor cu o hartă interactivă, care vine la pachet cu un timeline al celor mai importante întâmplări. Totul e disponibil pe un site dedicat, aici.