Sezonul 4 din Westworld tocmai ce a fost confirmat de HBO, iar partea și mai bună e că nu va fi ultimul.

Îmi amintesc și acum când mi-a fost sugerat să mă uit la Westworld și să încerc să scriu o mică recenzie despre serial, care tocmai ce avea premiera la momentul respectiv. M-am uitat destul de ciudat la dragul amic ce mi-a recomandat serialul când mi-a zis că e un ”western cu roboți.” Ce?

A doua zi, eram pregătit de a scrie recenzia primului episod, însă nu înainte de a discuta despre cât de mișto mi s-a părut conceptul. Și totuși, pe cât de interesant mi s-a părut la momentul respectiv, ceva s-a întâmplat și am rămas doar la primul sezon. Acum, ar trebui să mă grăbesc, să le văd și pe următoarele două până apare sezonul 4 din Westworld.

Dacă ai crezut că serialul se apropie de final odată cu apropierea de încheiere a sezonului 3, te-ai înșelat. Asta pentru că HBO a anunțat oficial că a reînnoit serialul pentru un al patrulea sezon.

Teaserul de câteva secunde nu îți spune prea multe, decât evidentul, că ai de-a face cu un nou sezon de lupte între oameni și roboți.

”De la parcul de distracții cu tematică western la metropola tehnocrată a viitorului nu foarte îndepărtat, ne-am bucurat de fiecare schimbare mai mult sau mai puțin neașteptată pe care ne-au adus-o pe micile ecrane Jonathan Nolan și Lisa Joy”, spune Casey Bloys, președinte al HBO Programming. ”Abia așteptăm să vedem unde ne va duce în continuare viziunea lor foarte inspirată. 

Și mai interesant este că nici cel de-al patrulea sezon nu va completa puzzle-ul Westworld. Conform unor informații apărute în presă, HBO ar avea de gând să prelungească serialul pentru alte două sezoane dincolo de 4, ajungând la un total de șase sezoane.

Încă nu știm când apare sezonul 4 din Westworld, având în vedere că nici măcar actualul sezon nu s-a terminat, dar probabil vom afla mai multe detalii pe parcursul anului.