Casio lansează un ceas G-Shock în ediție specială NASA

Dacă ești pasionat de ceasurile Casio G-Shock, sau dacă ai o pasiune pentru NASA, cel mai nou model ți-ar putea face cu ochiul.

În această perioadă, sunt sărbătorite diverse aniversări ale misiunilor Apollo. În același timp, există ceva schițe de planuri pentru întoarcerea pe Lună, la aproape 50 de ani de când oamenii au pășit pentru ultima dată pe satelitul natural al Pământului.

Dacă acestea nu sunt suficiente motive de bucurie, poate îți surâde mai mult noul Casio G-Shock, un ceas lansat în ediție limitată pentru a celebra Administrația Spațială Nord Americană.

Modelul DW5600NASA20 este cel pe care îl cauți dacă vrei un astfel de Casio G-Shock la încheietura mâinii. Ceasul folosește logoul clasic al agenției și este destul de minimalist, cel puțin la prima vedere.

Ceasul în ediție limitată este alb, iar logoul ce apare deasupra display-ului este de un roșu contrastant. Exisă și câteva mici detalii pe care le poți observa cu o privire mai amănunțită. Lumina EL a ecranului, utilă pentru a verifica ora în întuneric, este creată pentru a-ți afișa Luna pe fundalul ceasului. În plus, pe spatele ceasului găsești și o gravură a Lunii.

Mai există un element inedit al acestui ceas. Cerințele speciale cu privire la produsele comercializate cu logoul NASA interzic sugerarea de colaborări, astfel că logoul Casio nu apare pe fața ceasului. Este prezent doar logoul G-Shock, iar pe spate apare emblema Casio, la dimensiuni reduse.

Ceasul costă 130 de dolari, însă problema este că lotul inițial produs de Casio deja s-a vândut. Noile comenzi vor fi livrate abia începând cu 6 mai. Sunt șanse foarte mari ca acest produs să se vândă ca pâinea caldă în continuare, iar ulterior ceasurile să ajungă pe piață la prețuri mult mai mari de atât.

Dacă ai noroc de unul, însă, sigur te vei bucura de designul minimalist al acestuia.