iPhone SE 2, un succesor al unuia dintre cele mai compacte telefoane produse de Apple, ar putea reveni în 2020.

Într-o mare de telefoane cu dimensiuni care tot cresc, fără să țină cont de faptul că o bună parte din utilizatori își doresc un smartphone ceva mai ușor de manevrat, iPhone SE 2 ar putea fi un telefon bine primit.

Originalul iPhone SE, lansat de către Apple, se lăuda ca fiind ”cel mai puternic telefon de 4 inci.” Lăsând deoparte aspectul celorlalte specificații, dimensiunea redusă a smartphone-ului l-a făcut unul extrem de popular la momentul apariției și chiar mult timp după acest moment.

Lumea încă își dorește smartphone-uri compacte, pe care să nu le manevreze neapărat cu ambele mâini. iPhone SE 2 ar putea fi un astfel de telefon. Din păcate, nu mai vorbim despre o diagonală de 4 inci, ca în cazul modelului original, însă cele propuse rămân în limite relativ recente.

Analistul Ming-Chi Kuo sugerează că vom un singur iPhone SE 2, pregătit pentru lansare în prima jumătate a lui 2020. Acesta ar urma să aibă diagonala de 4,7 inci, iar ecranul ar fi de tip LCD. Pe de altă parte, zvonurile din direcția furnizorilor de componente arată că am avea de-a face cu un al doilea telefon de acest fel, care ar putea avea un ecran LCD de 5,5 sau 6,1 inci.

Modelul principal de iPhone SE 2 (asta dacă nu cumva va rămâne singurul, de fapt) ar urma să semene cu iPhone 8, doar că micșorat în jurul unui ecran de 4,7 inci. Pentru acest telefon va reveni și butonul Home. La interior, vom găsi un procesor A13 și 3GB de RAM, în timp ce camera foto va fi singulară, așa cum ne-am obișnuit deja de la originalul iPhone SE și iPhone 8.

Dacă Apple reușește să ofere și o baterie suficient de bună pentru un telefon atât de mic, ar putea avea o mulțime de cumpărători pentru un astfel de smartphone.