Samsung lansează un telefon nou din seria Galaxy Note în august. Mai sunt câteva luni, dar ce poți spera de la Samsung Note 20? Destul de mult. O imagine recentă ne arată la ce putem visa.

Până acum, fiecare Note a fost caracterizat de trei calități: S Pen, ecran mare și experimente pentru Samsung. Samsung Note 20 ar fi, pentru încă un an, un model pe care compania experimentează cu o idee nouă. În timp ce ecranul mare, după S20 Ultra, nu mai e o surpriză, un ecran fără găuri pentru camera de selfie ar fi o reușită impresionantă.

Dacă va fi menținut calendarul de până acum, Samsung Note 20 ar urma să fie prezentat în august.

Acum, o imagine ar fi ajuns, din greșeală, în Galaxy Store. Și în ea vezi cu Galaxy Note 20 e un telefon cu ecran dintr-o bucată, împins până pe margini, cu un design similar modelelor de până acum, dar cu accent pe display.

Samsung Galaxy Note 20 design

Camera de 108 megapixeli sigur va fi și pe Samsung Note 20

În 2020, seria Samsung S20 a preluat camera de selfie pusă pe centru de la seria Note 10. Așa că ne putem aștepta ca pentru toamnă compania să ducă și mai departe ideea. N-ar fi deloc o premieră, dar ar fi dacă acea cameră de selfie e ascunsă sub ecran.

Modelul Galaxy A80 a venit cu un design futurist: un mecanism care transformă camerele principale în camere de selfie. Până la noi informații, putem doar spera că Galaxy Note 20 va avea o cameră sub ecran.

Samsung Note 20
Concept de cum ar putea arăta Samsung Note 20. Cel mai probabil nu va fi așa

Altfel, te poți aștepta la un telefon care filmează 8K, are senzorul de 108 megapixeli pe modelul Plus (sau Ultra?), debutează cu o interfață One UI ajustată, dar și cu un S Pen mai capabil ca niciodată. Și, da, foarte probabil va exista și-o versiune ieftină, eventual un Galaxy Note 20 standard cu ecran de sub 6,5 inci.