Cel mai ciudat iPhone 11 Pro arată ca un gadget incomod ieșit din filme SF

Compania care, anual, pune aur, platină și pietre prețioase pe iPhone vine cu o idee și mai bună. A combinat iPhone 11 Pro cu Tesla Cybertruck. A ieșit o nebunie de telefon.

Tesla Cybertruck, că-ți place sau nu, e o mașină despre care s-a vorbit extraordinar de mult. De cealaltă parte, iPhone 11 Pro și Pro Max sunt cele mai bune telefoane de la Apple. Dacă le mixezi, îți iese un smartphone pe care l-ai vedea lejer în orice film SF cu acțiunea prin 2030.

iPhone 11 Pro „Cyberphone” arată ca un Vertu dus la extrem sau ca un telefon pe care n-ai vrea să-l bagi în buzunar. Partea bună e însă că vine cu stand integrat, dacă vrei să te uiți la Netflix și alte lucruri fără să sprijini telefonul de ceva.

Caviar iPhone 11 Pro Pro Max Cybertruck

Caviar iPhone 11 Pro Cybertruck

Nu doar o carcasă de iPhone 11 Pro

Dat fiind că vorbim de Caviar, un brand care s-a remarcat cu reinventarea telefoanelor scumpe în telefoane extraordinar de scumpe, ce-a făcut cu iPhone 11 Pro nu putea fi doar o carcasă. Bucățile de metal adăugate sunt din titan, iar în zona camerei e singura bucată de sticlă. Aproape ca luneta de pe mașină.

Standul despre care vorbeam poate fi atașat telefonului și are rol să protejeze ecranul. Practic, ca o husă de tip portofel, dar mult mai scumpă.

Caviar va produce acest telefon în doar 99 de unități, iPhone 11 Pro și Pro Max. Ca prețuri, firesc, nu te așteptai să fie mici. 11 Pro cu 64 GB spațiu de stocare costă 5.265 de dolari. Celelalte prețuri sunt prezentate doar la cerere, dar dacă tot dai atâția bani pe un telefon mai bine alegi unul cu spațiu mai mare de stocare – eventual 512 GB.

Până când epuizează Caviar stocul, e în regulă să aștepți să vezi ce fac cu telefoanele pliabile. Samsung Galaxy Z Flip va fi prezentat în mai puțin de două săptămâni.