iPhone Cybertruck e telefonul pe care poate nu-l vrei și sigur nu ți-l permiți

Dacă un iPhone clasic nu mai e de-ajuns în materie de design și de preț, poți să te orientezi către un iPhone Cybertruck.

În ultimii ani, designul smartphone-urilor s-a stabilizat destul de mult. Ai, în principiu, aceleași dispozitive cu ecrane dreptunghiulare de diverse dimensiuni. Unele au marginile, altele au colțurile mai mult sau mai puțin rotunjite și un amplasament diferit al camerei foto. Pe spate mai sunt ceva diferențe, cât să-ți dai seama de care telefon e al cărui producător.

Dacă vrei ceva cu adevărat ieșit din comun, dar care pleacă tot de la un smartphone obișnuit, atunci iPhone Cybertruck e telefonul către care să te orientezi. Da, cineva s-a gândit să creeze un telefon mobil inspirat de unghiurile viitorului camion de la Tesla. Și arată… discutabil.

iPhone 11 Pro este modelul care stă la baza acestui design creat de Caviar. Aceasta e o firmă rusească ce se ocupă cu astfel de produse unicat și vei mai auzi de ei, cu siguranță.

Pare că aceștia s-au întrecut pe ei înșiși cu noul iPhone Cybertruck, mai ales când vine vorba de preț. Cât ai de scos din buzunar sau de la bancă dacă vrei să cumperi telefonul? 15.860 de dolari.

Telefonul are grijă chiar și de ecran, ca să nu-l zgârii sau să-l spargi. Are un fel de clapetă retractabilă, care se transformă și într-un suport de birou pentru iPhone. De rezistența designului nu trebuie să te temi prea mult, deoarece această carcasă e realizată din titan.

Cei de la Caviar au mai creat o serie de telefoane interesante în trecut. Aceștia se pot lăuda cu un iPhone X de 4.500 de dolari, care vine cu un încărcător solar pe partea din spate. iPhone XS combinat cu un Apple Watch te-ar costa 21.050 de dolari, iar un Nokia 3310, care comemorează întâlnirea dintre Donald Trump și Vladimir Putin, a fost scos la vânzare pentru 2.500 de dolari.