Pentru cei mai mulți, firma Dyson a reușit să facă aspiratorul să arate bine și uscătorul de mâini din băile localurilor să funcționeze onorabil. Așa că ce mai era de reinventat? Poate lampa de birou sau de cameră.

Nu mai e o surpriză că produsele Dyson sunt scumpe. Și sunt atât de simple și atât de eficiente, încât le copiază companiile din China și le vând la sfert de preț. Cel mai probabil așa se va întâmpla și cu Dyson Lightcycle Morph. E un nume complicat pentru două produse: o lampă de birou și una de pus în colțul camerei.

Dat fiind că vorbim de produse anunțate în 2020, există aplicația Dyson Link prin care să controlezi lampa. Cu câteva moduri predefinite îți dă lumina de care ai nevoie pentru ce faci tu la birou. Cea de cameră doar arată bine, ca o sabie din Star Wars care iese din podea.

Lampa Dyson care se vrea perfectă pentru orice

Compania promite că lampa Dyson de birou îți poate da lumina perfectă pentru orice activitate. Ba mai mult, poate fi lumină de relaxare sau lumina care te trezește dimineața. Funcționează cu LED-uri, așa că și consumul ar trebui să fie redus.

Lampa Dyson de birou costă 650 de dolari. Ce face de banii ăștia? Nu cartofi sau ouă ochiuri, asta-i cert, dar o poți controla pe-o suprafață tactilă, îți poate încărca telefonul (are port USB-C) și arată ca nicio altă lampă pe care ai putea-o lua de la IKEA.

Lampa de podea costă 850 de dolari și cred că am zis mai sus de ce e relevantă: arată ca o sabie laser care iese din podea. Oricum, ambele produse sunt pe site-ul companiei.

Toată discuția asta despre lămpi mi-a adus aminte de una de la IKEA. Banală, roșie, cu lumină pe care n-o poți regla și fără vreo aplicație prin care să te conectezi la lampă. Dar, spre deosebire de cea de la Dyson, are o reclamă frumoasă.