Dacă ești un power sau business user și ai de gând să investești într-un Samsung Galaxy Note, poate ai vrea să vezi și ce propune Motorola.

Am avut ocazia să folosesc câteva Samsung Galaxy Note de-a lungul timpului, însă niciunul dintre ele nu a reușit să mă convingă cu adevărat că am nevoie de un astfel de telefon. În primul rând, încerc să mă țin departe de telefoanele prea mari, cu toate că Note 8 și S9 Plus și-au găsit locul foarte bine în buzunarul și în mâinile mele.

Fără să simt că aș fi un power user care are nevoie de S-Pen, mi-am dat seama că poate nu-i de mine un telefon din seria Note. Cu toate acestea, văzând funcțiile noi pe care le-a introdus Samsung pe S-Pen-ul oferit la pachet cu Note 10, parcă i-aș mai da o șansă.

Motorola revine la stylus după 10 ani

Dacă ai de gând să-ți cumperi un Galaxy Note pentru că are bățul magic alături, poate că te-ar putea interesa și ce are de gând să ofere Motorola. Zvonurile vorbesc despre apariția unui smartphone Motorola cu stylus, ca alternativă la celebrul S-Pen pe care îl oferă telefoanele Note.

Evan Blass, cunoscut tipster, a publicat o imagine cu un telefon Motorola însoțit de un stylus. Ce îl face special? Faptul că ar fi primul Motorola cu stylus din ultimul deceniu. Blass nu a oferit mai multe detalii despre smartphone, însă putem observa un display cu perforație și varianta 10 a sistemului de operare Android.

Există o șansă să vedem acest telefon odată cu MWC 2020, pentru că producătorii de smartphone-uri aduc aici noutățile pe care le pregătesc pentru anul în curs. Scena ar fi una ideală pentru Motorola, mai ales dacă vrea să aducă pe piață un rival pentru S-Pen. Cu siguranță, stylus-ul trebuie să aducă și niște funcții interesante integrate la pachet, pentru a putea rivaliza cu cel de la Samsung.