Motorola vrea să ai grijă de Razr ca de ochii din cap. Cât e de „sensibil”?

Motorola Razr ar putea fi cel mai interesant telefon pliabil din 2020. Totodată, e și sensibil, așa că producătorul te învață cum să ai grijă de el. Și, la cât costă, probabil că o să fii mult mai atent decât ești cu un telefon în general.

Odată cu Razr, Motorola profită de înclinația spre nostalgie pe care o au oamenii. A creat un telefon cu clapetă, doar că nu la fel ca-n urmă cu 20 de ani. Acest model are un ecran pliabil (de 6,2 inci) și, în esență, se poartă ca un telefon cu clapetă. Doar că e mult mai sensibil.

Telefonul are 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, o cameră de 16 MP, una de selfie de 5 MP, o baterie de 2.510 mAh și-un preț cel puțin mare: cel puțin 1.500 euro (dacă nu-l iei sub altă formă, cum ar fi abonament la operator). În orice caz, e un preț justificat de factorul de inovație.

Cum poți avea grijă de un Motorola Razr?

E bine de știut că Motorola Razr e oarecum rezistent la apă. Și fix asta înseamnă: oarecum. Ține câteva picături de apă pe el, l-ai putea scoate și folosi în ploaie, dar nu prea mult, dar în niciun caz să-l scapi în apă sau în mare.

E un ecran pliabil, așa că e de așteptat să aibă o cută pe mijloc sau anumite proeminențe la suprafața. Producătorul susține că e normal și că, ei bine, ăsta e prețul inovației. Totodată, Motorola Razr n-ar avea nevoie de-o protecție a ecranului (în caz că va exista și așa ceva).

În ceea ce privește purtarea telefonului, în buzunar sau în geantă ar trebui ținut doar când e pliat. Altfel, i-ai putea deteriora ecranul.

Telefonul Motorola Razr va fi disponibil în Statele Unite ale Americii din 6 februarie. Nu va fi ieftin, va veni în Europa ceva mai târziu și e o alternativă la Galaxy Z Flip, telefonul pliabil pe care Samsung îl va anunța în februarie.