OnePlus 8 Pro are specificații demne de un flagship. Cea mai importantă dintre trăsături are însă legătură cu autonomia. Și de data asta compania a dus conceptul Warp Charge ceva mai departe. Mai trebuie doar să vedem dacă devine realitate.

Cum e cazul cu fiecare telefon pregătit de OnePlus, compania lasă impresia că nu mai are răbdare să-ți prezinte ce-a pregătit. OnePlus 8 Pro e telefonul care ar trebui să concureze atât cu Samsung S20, cât și cu Huawei P40 și Oppo Find X2. Toate aceste se vor dovedi o concurență redutabilă.

De data asta, pentru OnePlus 8 Pro, compania a pregătit o încărcare super rapidă. Warp Charge, pe modelele precedente, a ajuns la 30 wați. De data aceasta e vorba de încărcarea acumulatorului de 4.500 mAh la 50 wați.

Ce alte specificații mai are OnePlus 8 Pro

Versiunea Pro, cel puțin, ar avea 8 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și procesorul Qualcomm Snapdragon 865. E foarte posibil ca aceasta să fie și-o versiune 5G pe anumite piețe.

Ecranul, care ar fi de 6,5 inci, ar folosi tehnologia Super AMOLED și ar avea o rată de refresh de 120 Hz. Sigur, nu mai e chiar o noutate, dat fiind că atât Samsung, cât și Poco au trecut la așa ceva.

OnePlus 8 Pro specificatii 2

OnePlus 8 Pro specificatii 4

La începutul anului, OnePlus s-a mai lăudat cu ceva. E vorba de tehnologia care controlează mai eficient încărcarea telefonului peste noapte. Apple, de exemplu, o folosește pe iPhone 11.

Principiul pe care îl aplică și OnePlus e că o baterie poate fi încărcată mai lent. Da, e puțin contraintuitiv, dat fiind că această companie se laudă cu un timp foarte rapid de încărcare. Sunt însă momente când n-ai nevoie de fast charge cu adevărat, cum ar fi noaptea.

Astfel, optimizarea încărcării presupune că, în loc să fie telefonul încărcat rapid până la 100%, e încărcat până la 80%. Ultimele procente sunt adăugate înainte să-l scoți de la încărcat și să începi, propriu-zis, să-l folosești.

OnePlus 8 Pro specificatii 3

OnePlus 8 Pro specificatii lansare noutati