Telefoanele OnePlus din ultimii ani au fost tot mai bune. Ce li s-a reproșat însă e că nu le poți încărca wireless. OnePlus 8 Pro ar trebui să rezolve asta. Mai ales că te poți aștepta, în 2020, la un preț un pic mai mare pentru versiunea Pro decât până acum.

Pentru noul model, OnePlus ar pune pe telefon atât încărcare wireless, cât și un ecran cu rată de refresh de 120 Hz. Asta ar ajuta dacă vrea să concureze cu Samsung S20. Mai mult, compania ar avea, în premieră, certificare pentru rezistență la apă și praf IP68.

În 2019, OnePlus a spus că telefonul său rezistă la apă, dar nu vrea să plătească o simplă certificare doar ca să fie totul oficial. În orice caz, atât cu OnePlus 8 Pro, cât și cu alte telefoane rezistente la apă – cu sau fără certificare – nu te baza pe asta. E în regulă dacă le scapi în lichide, nu e în regulă dacă le scufunzi și le lași acolo mai mult de câteva minute.

OnePlus 8 Pro ecran 120 hz

Ecranul de pe OnePlus 8 Pro ar avea însă un avantaj față de cel de pe Samsung S20. În timp ce pe Samsung ai putea alege între 60 și 120 Hz, OnePlus ar oferi și opțiunea de 90 Hz. Ceea ce, pentru majoritatea utilizatorilor, e absolut inutil. Dar poate fi satisfăcător pentru cei care vor o rată de refresh mai mare, dar nu chiar așa distructivă cu bateria.

OnePlus 8 Pro pune camera de selfie la colț

Te poți aștepta de la noul telefon la un hardware foarte bun. În egală măsură, la un design care rămâne relativ neschimbat. Pe baza imaginilor de până acum îți poți face o idee despre modificările aduse de companie modelului OnePlus 8 Pro. Camerele rămân organizate pe verticală, ca la modelul precedent.

În 2019, OnePlus 7T a avut un design diferit de modelul Pro: camere dispuse într-un cerc pe centrul telefonului. Oricum, acestea sunt doar detalii. Ce vezi în imaginile de mai jos e că OnePlus 8 Pro nu mai are cameră periscop pentru selfie. Va fi curios de aflat justificarea companiei.