Dacă ai de gând să faci upgrade către PS5 sau Xbos Series X sau să intri cu această ocazie în lumea consolelor, cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută.

Pe măsură ce ne apropiem de lansarea fiecăreia dintre cele două console, aflăm din ce în ce mai multe detalii despre acestea, cu toate că lucrurile specifice rămân cumva în spatele cortinei. Având în vedere opiniile celor din industrie, pare că viitoarele console vor fi cu adevărat next-gen și vor aduce mult mai multe decât au adus predecesorii lor la lansare, în raport cu modele existente la fiecare moment.

E rândul celor de la EA acum, care spun că ceea ce vor putea face PlayStation 5 și Xbox Series X te va da pe spate. Echipa de leadership a companiei a fost întrebată despre planurile pentru viitoarele console. Desigur, compania a refuzat să ofere titluri specifice, însă a admis că saltul generațional va fi unul mai mult decât imens.

”Puterea noilor console va fi considerabil mai mare decât cea a modelelor actuale”, a declarat CFO-ul EA, Blake Joregensen. ”Putem face mult mai multe cu acestea, lucruri care vor uimi oamenii.”

PS5 și Xbox Series X, catalizatori pentru noi genuri și experiențe de joc

Jorgensen a spus că vor veni și multe inovații odată cu noile console, nu doar din partea EA. Ar putea apărea nu doar titluri mai sofisticate, ci poate și noi genuri de jocuri.

Nici de această dată oficialii EA nu au vrut să dea detalii cu privire la tipurile de experiențe sau jocuri pe care le-a imaginat pentru viitoarele console. Totuși, având în vedere declarațiile acestora, pare că saltul tehnologic va fi chiar mai mare decât ne-am imaginat până acum.

Nici Sony și nici Microsoft nu au dat detalii despre hardware-ul din consolele pe care le vor lansa, însă putem fi siguri că viitorul jocurilor video va fi mai mult decât interesant.