Dacă nu știi ce căști wireless să îți cumperi pentru telefon, poate vrei să aștepți noile Samsung Galaxy Buds+.

Căștile wireless in-ear au devenit foarte populare în ultimii ani, iar mai toți producătorii importanți au venit cu variante proprii ale acestor accesorii. Personal, nu mă dau în vânt după un design precum cel propus de AirPods, care mă face să mă gândesc la faptul că Apple doar și-a smuls cablul din căștile clasice pentru varianta wireless.

Desigur, acolo e vorba deja de un design clasic, pe care multă lume îl poate recunoaște rapid. Altfel, mai plăcute par căști in-ear precum Samsung Galaxy Buds+, care vor fi lansate odată cu viitoarea serie de Galaxy S20.

Cel mai probabil, noile căști wireless vor rezolva marile probleme pe care le are modelul actual. Una dintre ele ar fi bateria, care nu-i neapărat o problemă nici în prezent, dar cu siguranță e loc de mai bine. Galaxy Buds+ vor duce autonomia de la 6 la 11 ore de redare audio. Bateria crește de la 58 la 85 mAh, iar greutatea căștilor se modifică cu doar 1 gram. Un alt aspect interesant e legat de rapiditatea încărcării: trei minute de încărcare îți sunt de ajuns pentru o oră de redare audio.

Mai multe microfoane, mai puține probleme în apeluri

Mai important este upgrade-ul pe care îl vor primi microfoanele căștilor. În prezent, majoritatea utilizatorilor se plâng de calitatea foarte proastă a sunetului transmis în timpul convorbirilor audio. Noile Samsung Galaxy Buds+ vin cu trei microfoane, de această dată, așa că problema ar putea fi rezolvată. Cel mai probabil, și calitatea de redare audio a căștilor va fi îmbunătățită, așa cum e și normal.

Noile căști vor costa 149 de dolari, cu doar 20 de dolari mai mult decât actualele Samsung Galaxy Buds. Totuși, mai important este cât de mult vor costa căștile în România.