Samsung Galaxy Note 20 e la luni bune distanță de lansare, însă deja aflăm primele informații despre ecranul acestuia.

Așa cum am spus-o și într-un articol anterior, veștile despre Samsung Galaxy Note 20 au apărut mai devreme ca niciodată. Încă din ianuarie am început să discutăm despre acest telefon, iar până în august, când probabil va fi dezvăluit noul smartphone, vom avea de dezbătut multe alte aspecte cu privire la acest telefon.

Acum aflăm câte ceva despre ecranul telefonului. Firește, cel mai probabil vom vedea un nou display de tip Infinity-O, cu cameră frontală așezată pe mijloc. Cu toate că așezarea laterală părea mai bună, mai ales pentru afișarea notificărilor, Samsung pare că preferă simetria și îți va oferi camera tot pe mijloc.

Ice Universe, tipster cunoscut vizavi de telefoanele Samsung, a prezentat recent o informație despre următorul telefon din seria Note. Astfel, conform acestuia, Note 20 va avea un ecran cu rată de refresh 120 Hz, a cărui tehnologie este mai rafinată decât ce avem în prezent pe piață.

Încă nu știm despre ce tip de fine-tuning este vorba în ceea ce privește viitorul ecran. Putem chiar să speculăm că Samsung vrea să ducă lucrurile mai departe și să ofere o rată de refresh dincolo de 120 Hz. Știm deja că S20 va avea această rată de refresh, așa că e o mică șansă ca Note 20 să meargă mai sus, poate chiar spre 144 Hz.

Rată de refresh mai mare, rezoluție mai mică

Totuși, cu o rată de refresh setată la maximum, Samsung Galaxy S20 ar putea fi limitat la rezoluție Full HD. Așadar, vei avea de ales între fluiditatea imaginii sau o rezoluție mai mare. Note 20, însă, ar putea aduce rafinament la acest capitol, oferind 120 Hz la o rezoluție Quad HD+.

Mai avem de așteptat peste jumătate de an până la apariția lui Note 20, așa că vom mai vedea și o mulțime de alte vești despre acesta.