Primele informații despre Samsung Galaxy Note 20 apar deja pe internet, cu toate că S20 nici măcar nu a fost lansat.

Informațiile apărute pe surse cu privire la flagship-urile Samsung reușesc să ajungă pe internet din ce în ce mai devreme, pe măsură ce trec anii. Iată că Samsung Galaxy Note 20 nu face excepție, astfel că primele zvonuri despre acesta au apărut deja pe internet, mai rapid decât au făcut-o cele despre Note 10, anul trecut.

Prima informație despre Samsung Galaxy Note 20 vine sub forma unei scheme de carcasă, care a apărut pe Weibo. Designul este unul destul de rudimentar, însă având în vedere că vorbim despre un telefon care e la aproximativ opt luni distanță de lansare, e suficient ce avem acum.

Samsung Galaxy Note 20, similar cu S20 Ultra

Probabil cel mai evident lucru când vine vorba de designul telefonului este camera foto de pe spate. Designul dreptunghiular al acesteia amintește de ceea ce ar urma să vedem pe Samsung Galaxy S20 Ultra. Foarte probabil, aranjamentul camerei foto de pe Note va fi similar cu cel de pe S20 Ultra, doar că e o șansă mare să vedem ceva mici diferențe și îmbunătățiri în materie de tehnologie.

samsung galaxy note 20 design carcasa

În ceea ce privește partea din față, ne putem aștepta la un design cu margini mai subțiri în părțile de sus și de jos. Camera de selfie-uri va fi, probabil, așezată tot în partea de mijloc a ecranului. Altfel, în partea de jos a carcasei vedem un port pentru încărcătorul USB-C, unul pentru S-Pen, unul pentru difuzor și un al patrulea pentru microfon. Da, lipsește jack-ul de căști, așa că e posibil să fie nevoie să ne obișnuim cu o lume a flagship-urilor Samsung fără jack-ul de 3,5 mm.

Dacă primele informații despre Note 20 apar de la final de ianuarie, e destul de evident că vom avea de-a face cu o mulțime de știri despre telefon pe parcursul următoarelor luni.