Ne mai despart aproximativ două săptămâni până la dezvăluirea trioului Samsung Galaxy S20, iar telefonul apare acum și într-o imagine oficială.

Cel puțin când vine vorba de specificații și design, Samsung Galaxy S20 nu mai are foarte multe secrete pe care să le dezvăluie în cadrul lansării de pe 11 februarie. și totuși, având experiența anilor trecuți, putem fi siguri că Samsung va prezenta și lucruri la care nu ne-am fi gândit până acum.

Ba chiar și detaliile cu privire la anumite funcții ale telefoanelor vor fi interesant de aflat. Știm deja că Samsung Galaxy S20 Ultra vine cu posibilitatea de zoom 100x, însă nu avem nicio mostră de fotografie de acest fel, așa că realul element surpriză e încă foarte prezent.

samsung galaxy s20 buds

Galaxy Buds+ la pachet cu Galaxy S20+ și Ultra

Evan Blass, tipster cunoscut când vine vorba de Samsung, a publicat recent pe Twitter o imagine oficială în care apar Galaxy S20, dar și Galaxy Buds+. Totodată, aflăm că noua pereche de căști va fi oferită gratuit celor care precomandă un S20+ sau un S20 Ultra. Din păcate, dacă te gândești să-ți iei modelul S20 standard, pare că nu vei beneficia de această ofertă.

Galaxy Buds+ ar putea fi căștile către care să te orientezi dacă ești în căutarea unor căști wireless in-ear. Modelul original al căștilor e unul foarte bun, însă suferă destul de tare din cauza unui microfon care nu se ridică la nivelul așteptărilor. Astfel, dacă ai de gând să efectuezi o mulțime de apeluri cu căștile wireless pe care ți le cumperi, ai putea aștepta review-urile pentru noile Galaxy Buds+. Putem spera la faptul că Samsung a învățat din greșeli și oferă un microfon mai bun. Altfel, căștile păstrează designul deja impus de primul model, dar vin cu o autonomie a bateriei mai bună.