Samsung Galaxy S20 este la aproximativ o lună distanță de lansare, iar acum avem și o nouă confirmare a numelui acestuia.

Despre Samsung Galaxy S20 vom scrie din ce în ce mai des în următoarea perioadă, pe măsură ce ne apropiem de data de lansare și aflăm din ce în ce mai multe despre noile telefoane. Până acum ceva săptămâni, situația părea destul de clară în privința denumirii dispozitivului, care urma să fie Galaxy S11.

Totuși, pare că Samsung vrea să profite de faptul că suntem în 2020 și să facă un salt similar cu Huawei, astfel că va merge de la actuala serie S10 către S20. Numărul se potrivește cu anul și poate semnifica și un salt tehnologic major în ceea ce privește smartphone-ul, astfel că Samsung are toate motivele să facă schimbarea.

Având în vedere că mai e destul de puțin timp până la lansare, e aproape sigur că telefonul are deja un design definitivat, astfel încât producătorii de carcase să își poată pregăti modelele și stocurile din timp. Asta pare că a făcut un retailer din Anglia, care a și listat deja în magazinul său online gama de carcase pentru Galaxy S20 pe care clienții le vor putea cumpăra.

Conform magazinului online, pare că, într-adevăr, avem de-a face cu trei modele de smartphone ce vor fi lansate, Galaxy S20, S20 Plus și S20 Ultra. Ultimul dintre cele trei reprezintă o premieră pentru seria Galaxy S.

Producătorul se laudă cu destul de multe modele diferite de carcase pentru telefoane, la prețuri pe măsură, ce variază între 18 și 60 de lire.

Din păcate, e aproape sigur faptul că nu vom vedea și un Samsung Galaxy S20e. Modelul compact propus de companie în 2019 a fost destul de bine primit, mai ales pentru dimensiunile reduse și pentru ecranul plat, doi factori ce ofereau o experiență de utilizare confortabilă.