Samsung Galaxy S20 se apropie cu pași reprezi de lansare, iar acum avem ocazia să aflăm și data de lansare a trioului de telefoane.

Cele trei modele de Samsung Galaxy S20 se apropie de lansare, însă până atunci va trebui să trecem de dezvăluirea oficială a smartphone-urilor. Urmează ca acestea să fie prezentate publicului în cadrul unui eveniment dedicat, în data de 11 februarie. Ne-am obișnuit ca flagship-urile Samsung să intre la vânzare la aproximativ două săptămâni după ce sunt dezvăluite, însă anul acesta, lucrurile se schimbă.

Conform unor surse din industrie, se pare că noile telefoane ar intra la vânzare pe 13 martie, la o lună după lansare. Într-adevăr, intervalul de timp pare a fi destul de mare între dezvăluire și vânzare, așa că e posibil ca data aceasta să fie eronată și să avem, totuși, o intrare în magazine ceva mai timpurie, undeva spre final de februarie.

Oricum ar fi, cu siguranță precomenzile vor fi lansate imediat după prezentarea telefonului iar, cu puțin noroc, Samsung Galaxy S20 va ajunge la tine cu câteva zile înainte să fie disponibil pentru cumpărare în general.

Din păcate, Galaxy S10e, destul de bine primit anul trecut, nu va avea parte de un succesor anul acesta. Vom vedea modelele S20, S20+ și S20 Ultra, care au dimensiuni ale ecranului destul de mari. Dacă primul model are diagonala de 6,4 inci și al doilea crește la 6,7 inci, S20 Ultra îți va oferi un ecran imens, de 6,9 inci.

Galaxy S20 Ultra va fi vedeta lansării și în ceea ce privește camera foto. Astfel, acesta va fi singurul care va oferi un zoom maxim de 100x, superior față de cel oferit de Huawei, de 50x. Cu siguranță, și prețul telefonului va fi unul pe măsură, mai ales dacă ai dori să te orientezi către varianta care vine și cu 1TB de stocare.