Samsung Galaxy S20 Ultra e la doar câteva zile distanță de dezvăluirea oficială, însă prețul telefonului ar putea să nu fie tocmai punctul său forte.

Telefoanele flagship ale celor mai importanți producători de pe piață au prețuri în creștere dintotdeauna. Cel mai probabil, acest trend nu se va opri prea curând, însă vânzătorii vor fi nevoiți să-și justifice prin funcții de top prețurile cerute.

Samsung Galaxy S20 Ultra e la câteva zile de lansarea de pe 11 februarie, unde va fi prezentat alături de S20 și S20+. E foarte posibil ca telefonul să te dea pe spate cu prețul său, dar nicidecum într-un mod pozitiv.

Astfel, zvonurile cele mai recente despre telefonul de top din gama S20 arată că acesta ar avea un preț de pornire de 1.400 de dolari. Imens e puțin spus, mai ales când te gândești la conversia în lei și ceva taxe adăugate peste.

Samsung Galaxy S20 Ultra, nepopular din cauza prețului?

Dacă acesta urmează să fie prețul lui S20 Ultra, putem să speculăm că mulți vor fi întorși din drum în ceea ce privește decizia lor de a cumpăra telefonul. Pe de altă parte, mulți alții care merg pe varianta unui flagship sunt dispuși să plătească și astfel de sume pentru un telefon de top. Astfel, s-ar putea ca vânzările noului telefon să nu sufere foarte tare.

Partea bună e că telefonul are ceva lucruri de oferit, iar cel mai important dintre acestea va fi camera foto. Dacă Huawei a impresionat anul trecut cu un zoom de 50x, prin care puteai fotografia Luna atât de clar, încât unii au susținut că e falsă, Samsung va merge mai departe.

Sud-coreenii aduc pe modelul Samsung Galaxy S20 Ultra posibilitatea de zoom 100x, care are și un nume pe măsură, Space Zoom. Cu siguranță fotografiile pe care le vei face astfel vor fi impresionante, dar poate că nu neapărat pe măsura prețului smartphone-ului.