Noul telefon pliabil al sud-coreenilor, Samsung Galaxy Z Flip, apare într-un prim clip video și arată destul de promițător.

Mai este ceva mai mult de o săptămână până când vom avea ocazia să vedem noile telefoane din seria Galaxy S20, pregătite de Samsung. Vom vedea trei smartphone-uri în această serie, un S20 Normal, alături de un S20+ și un nou apărut S20 Ultra.

Totuși, evenimentul din SUA va fi mai mare de atât. Pe lână trioul amintit anterior, vom vedea și al doilea telefon pliabil marca Samsung, Galaxy Z Flip.

Până acum, am avut ocazia să vedem mai multe imagini render și câteva fotografii cu dispozitivul. De data aceasta, însă, datorită lui Ben Geskin, avem ocazia să vedem și un video care prezintă funcționalitatea de bază a viitorului Galaxy Z Flip, plierea.

Pare că noul smartphone are aceeași culoare pe care a adus-o S9, Lilac Purple. Ar putea fi și o variantă cu un nou nume, însă e mai probabil să vorbim despre aceeași nuanță care arată mai mult decât impecabil.

De la pătrat la dreptunghi: Samsung Galxay Z Flip

În cadrul acestui videoclip scurt, dar cuprinzător, vedem un ecran pentru notificări de aproximativ 1 inci, alături de camera principală, cu două lentile. Acestea apar pe ”fața” telefonului atunci când este închis într-un pătrat.

E de ajuns o singură mână și o mișcare a degetului mare ca să desfaci telefonul, iar apoi ți se desfășoară în fața ochilor ecranul Infinity Flex, cu diagonala de 6,7 inci și cu raport de aspect de 22:9 inci.

Crestătura din mijlocul ecranului e relativ vizibilă înainte ca ecranul să fie întins. Totuși, odată plat, ecranul pare să nu aibă nicio urmă. Astfel, va fi foarte curios de văzut un astfel de ecran live, ca să vedem dacă, într-adevăr, display-ul are vreo urmă sau nu la îmbinare.

Dacă astfel de telefoane își vor găsi sau nu utilitatea, asta va spune timpul.