Samsung Galaxy Z Flip e noul telefon pliabil de la acest producător. Va fi prezentat odată cu seria Samsung S20 și va avea un design diferit de Galaxy Fold. Vestea și mai bună e că va fi mai ieftin decât modelul lansat de companie în 2019.

Numele Samsung Galaxy Z Flip a fost dezvăluit pe Twitter pe 12 ianuarie. Evident, până la anunțul oficial, nu vom ști dacă chiar acesta e numele. Chiar și așa, specificațiile neociale pentru acest telefon sunt ca de telefon premium, dar la nivelul lui 2019. Și, în esență, Samsung Galaxy Z Flip e ca un telefon modern cu clapetă.

Ce specificații ar avea Samsung Galaxy Z Flip

Ecranul pliabil ar fi de 6,7 inci Full HD+ Dynamic AMOLED cu un raport de aspect 22:9. Nu e cu mult diferit de ce-ai mai văzut pe telefoane până acum. Încă din 2019 au început să apară telefoane cu raport cinematografic 21:9.

Samsung Galaxy Z Flip ar avea 8 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și o cameră de selfie de 10 megapixeli. Modulul foto-video principal ar fi compus din doi senzori de 12 megapixeli, ca pe alte telefoane de la Samsung. Cât despre acumulator, Galaxy Z Flip ar avea unul de 3.300 mAh.

Samsung Galaxy Z Flip pret

Samsung Galaxy Z Flip telefon pliabil

Altfel, e cam cum te-ai aștepta. Cu un preț de aproape 1.500 de euro, și-o disponibilitate limitată în primă fază, are toate șansele să fie dispozitivul care să confirme conceptul de telefon pliabil.

În timp ce Galaxy Fold era mai mult o tabletă pătrățoasă, acesta e un smartphone care ocupă mai puțin spațiu când îl pliezi. Totodată, să nu uităm de cea mai importantă funcționalitate: vorbești la telefon, te superi, închizi telefonul, se termină și apelul.

Samsung Galaxy Z Flip ar fi disponibil spre achiziție din 14 februarie. Ceea ce ar fi surprinzător, dat fiind că Samsung S20 ar ajunge în magazine abia în martie (zvonurile indică data de 6 martie).