Spotify este de părere că nu doar tu ai nevoie de muzică bună, ci și animalul tău de companie, așa că îți oferă playlist-uri și pentru acesta.

Când vrei să asculți muzică, probabil că te orientezi către un serviciu de streaming, fie că vorbim de Spotify, Apple Music sau chiar YouTube Music. Fiecare vine cu avantaje și dezavantaje, poate și cu un preț ușor diferit, astfel că, în definitiv, e mai mult vorba de preferințe personale în alegerea aplicației ideale. Totuși, am remarcat că mulți preferă să se orienteze către Spotify, deoarece acesta reușește să genereze playlist-uri mai bune.

Aplicația îți propune acum ceva mai interesant decât playlist-uri personalizate pentru tine. Ce ai zice de playlist-uri personalizate pentru animalul tău de companie, de care să vă bucurați împreună, cât timp petreceți timp acasă?

Muzică în funcție de personalitatea animalului tău

În primul rând, pentru a genera un astfel de playlist, va trebui să vizitezi acest site, lansat de Spotify. Aici, ai de ales între cinci tipuri de animale. Câine, pisică, pasăre, hamster sau iguană. După ce ai ales animalul pe care îl ai, va trebui să îi definești și câteva trăsături de personalitate. Astfel, trebuie să alegi dacă animalul tău este energic sau relaxat, dacă este timid sau dacă este dornic să cunoască alte animale sau oameni, sau dacă este o fire curioasă sau mai degrabă indiferentă. Poți chiar să adaugi și numele și o fotografie a animalului.

După ce ai trecut prin toți acești, pași, Spotify îți va genera un playlist în funcție de alegeri. În principiu, va alege trupe și piese care îți sunt deja cunoscute, dar va arunca și câte ceva nou printre acestea. Va alege tempouri în funcție de alegerile vizavi de animalul tău. Per total, playlist-urile arată destul de bine, așa că ai putea să le dai o șansă împreună cu animalul tău de companie.