ADATA a anunțat un nou SSD extern pe care să-ți pui fișierele. Se numește SE760 și are câteva specificații care să-l facă demn de a-ți fi mediul principal pe care să faci backup fișierelor de care ai nevoie on the go.

ADATA susține că modelul SE760 e proiectat pentru mobilitate deplină. După cum vezi și din poza produsului, are un design minimalist și compact. Unde mai pui că e și extrem de ușor. Conectivitatea e asigurata prin USB 3.2 generația a doua pentru performanțe de scriere și citire excelente.

Exteriorul e din metal și la interior poate să atingă viteze de citire / scriere de până la 1.000 MB/s. E astfel de peste 12 ori mai rapid decât un hard-disk extern. Această viteză excepțională îți permite să transferi un film de 10 GB 4K în aproximativ 20 de secunde.

ADATA SE760

Că e ADATA sau nu, ar trebui să cauți doar SSD extern nu și hard disk clasic

Poate că ai mai făcut backup fișierelor importante pe medii externe. Dar până recent prețurile erau mai bune pentru hard disk-uri. Ar cam fi cazul, din 2020, să te orientezi către un SSD extern.

În cazul ADATA SE760, acesta oferă toate avantajele importante ale SSD-urilor față de HDD-uri, inclusiv rezistența la șocuri și vibrații și funcționarea silențioasă. În plus, folosește cel mai recent conector USB-C care este reversibil, astfel încât nu există niciun fel de confuzie atunci când îl conectezi.

Implicit, funcționează fără probleme cu toate sistemele de operare: Windows 10, macOS și chiar Android. Asta înseamnă că ai putea folosi un astfel de SSD extern ca să salvezi direct de pe telefon ce-ai nevoie pe laptop și viceversa.

Acest model ADATA va fi disponibil în câteva versiuni: 256, 512 GB și 1 TB. Fiecare va putea fi cumpărată atât în nuanțe de gri, cât și de negru. Ca dimensiune, e cât o brichetă ceva mai generoasă. Deci nu-ți ocupă prea mult spațiu în bagaj.